Dodjite da pričamo o Vašoj frizuri
Frizerski Salon Fijatovic - Telefon 011/283 66 00


Svečana frizura

Pogledajte neke naše kreacije

svecana frizura za svadbe
svadbarske frizure
maturske frizure
frizure
moderne frizure
  • svecana frizura
  • frizura za svadbe
  • frizure za vencanje

 

Svečana frizura


Za vazne dane u svom zivotu zelimo izgledati najbolje sto mozemo. Lepa i elegantna frizura je obavezan deo stajlinga. Ona mora biti u skladu sa vašom licnosti a isto tako i sa haljinom,cipelama,odgovarajucom šminkom, nakitom...
Frizure mogu biti elegantne i klasicne s dozom glamura, zenstvenosti, ponekad ekscentricnosti...
Bilo da je u pitanju vencanje,matursko vece,poslovni sastanak,koktel prijem,svecana vecera,novogodisnja zurka ili bilo koja druga svecanost vi naravno zelite da vaša frizura bude savršena,originalna i dugotrajna.
Najvazniji dan u zivotu vencanje.. Odabrali ste vencanicu sad slede frizura, make up...
Izbor frizure zavisi od stila vencanice,duzine vaše kose,teksture kose, boje, oblika lica...
Kosa moze biti podignuta u pundju (visoku ili nisku) uz haljinu do poda trebalo bi podici kosu. Moze biti polu podignuta,puštena u glamurozne lokne...
Ukoliko se odlucite za puštene lokne a nemate odgovarajucu duzinu ili gustinu kose mozete uraditi nadogradnju kose. Takodje kod pundje nedostatak kose mozete obogatiti umecima.
Mogucnosti kreiranja razlicitih frizura su neogranicene, posavetujte se sa nama i odlucite za frizuru koja vam najbolje pristaje

Maturske frizure

- Frizure za maturu

Proverimo jos jednom listu za matursku zabavu: zanosna hajlina, trendi cipele, odgovarajuci make up, decentan nakit i naravno posebna odgovarajuća maturska frizura. Ako jos uvek niste smislili kakvu matursku frizuru zelite posavetujte se sa nama i budite jedinstveni.

Ako zelite kovrdze u pundji- to izgleda lepo i romanticno... Mozemo pustiti nekoliko pramenova da slobodno leprsaju i daju vasem look-u zavodnicki detalj.
Pundju takodje mozemo spustiti i asimetricno kako bi bila jos posebnija.

 

Frizure za svadbe

Frizura za venčanje

Na venčanju u centru pažnje je mlada. Da bi ona bila što lepša, i frizura treba da bude perfektna. Ali od čega je drugačija frizura za venčanje? Kakve frizure traže za venčanje?
To zavisi najviše od godine starosti. Mlade devojke obično više vole modernije frizure od klasičnih. Ima koji donose sliku određene frizure iz nekih kataloga, a ima kojima će frizer odrediti neku frizuru. Frizure zavise od venčanice i od mladinog lica.
Koliko ranije treba zakazati kod frizera?
Najkasnije tri meseca ranije treba javiti, proveriti da li tog vikenda radi frizer i kozmetičar jer ih obično unajmljujemo sa istog mesta.
Može li se napraviti probna frizura da se odredi koja odgovara najviše mladi?
Prave se probne frizure. Obično se jednom prave, ali ima kada i dva- tri puta naprave probnu frizuru.
Da li dugo izdrže ove frizure?
Moraju da budu izdržljive, pošto treba da stoje 24 časa. Ove frizure se jako pričvrste da bi izdržale 24 sata sa dugotrajnim plesom. Ima ko posle 2-3 dana rastavlja frizuru, ali to zavisi i od frizurine forme. Koliko dugo traje pravljenje venčane frizure? Postoje jednostavnije i komplikovanije punđe. Da bi frizura bila gotova potrebno nam je vremena od 40 minuta do 1-2 sata.
Frizuru ili šminku trebamo pre napraviti?
Obično se prvo napravi frizura, pa posle šminka.
Da li nam frizer obezbeđuje sve što je potrebno za frizuru?

Svečana frizura

Sve što je potrebno da se frizura napravi ( šnale), obezbeđuje frizer. Ukrase, cveće za kosu obično obezbeđuje salon gde iznajmljujete venčanicu. U današnje vreme više se traže klasične ili ekstremne frizure? Pošto se sve menja, ekstremnije su venčanice, šminke, pa i frizure. Znači ekstremije su, jednostavniji i elegantniji fazoni.

Koktel frizure

Koktel frizura je popodnevna frizura namenjena za koktel sastanke. Dozvoljava upotrebu razlicitih ukrasa za kosu.Ne bi trebalo da bude previse eksravagantna.

Frizure za žurke

Ukoliko se želite istaknuti na nekom partiju ili samo želite oduseviti sve oko sebe, tada je pravi izbor bez obzira da li preferirate klasiku, glamurozan ili trendi izgled odgovarajuca frizura uz celokupan stajling, a malo maste nikad nije na odmet kada su žurke u pitanju. Za urbane dame slobodnog duha, modernog stila, trendi looka idealne su frizure sa puno tekstura, asimetrije, exscentricnosti...- živahan izgled koji je uvek spreman i za plesni podijum i nocni život.

Frizure za poslovne sastanke

Pretpostavimo da imate poslovni sastanak ili razgovor za posao. Već sama činjenica da vas očekuje jedan takav događaj čini vas nervoznim. Zato nemojte dopustiti da vaša frizura i vaš ukupan izgled pogorša situaciju. Ono za što se morate pobrinuti je da svakako budete…

…savršeno obučeni za tu priliku i da vaša frizura bude ista takva -savršena. Vaš izgled mora odavati da ste sigurni u sebe i samouvereni u to što ćete raditi. Podignuta kosa je i ovoj prilici dobar izbor. Ono što treba pripaziti je da vam kosa ne pada preko lica, da kovrdže ne idu preko očiju jer tada izgledate više zavodnički nego poslovno.

Frizura za jednu poslovnu priliku trebala bi biti takva da istakne ozbiljnost vas kao poslovnog partnera ili zaposlenika. Dobar izbor je i niski rep koji će vam dati istovremeno i neobavezan i bogat izgled a posebno uz svečanu odeću i minimalno nakita. Za ovakve prilike uvek pokušajte izabrati izgled koji će na samozatajan način pokazati vašu lepotu bez suviše nakita, ukrasa i sl.